Står still och stampar

…eller snarare sitter still. Har suttit på den här köksstolen nu flera dagar, och fler ska det bli. Tentaplugg är anledningen. Första tentan på måndag, andra på onsdag. Korvstoppning! Tyvärr inga ämnen jag älskar heller, men det ska göras och då är det bara att göra. Det tråkiga med att sitta här är nog inte mest pluggandet utan frånvaron av träning. Huvudet mår så mycket bättre av att få ut och springa en sväng mitt på dagen, och jag märker att jag blir mer och mer nedstämd av att inte få träna. Men det är inte tentorna som håller mig borta från träningen utan ytterligare en förkylning. En mycket kraftigare den här gången, med feber och hosta och hela köret. Det bidrar till tröttheten i huvudet det med kan man säga.

Försöker tänka positivt, en förkylning kan inte komma mer lägligt. Det är höst, viloperiod och tentaplugg. Om det är någon vecka på hela året jag inte ska träna så är det den här. Men det är svårt när en hel vecka utan träning har gått och förkylningen fortfarande har ett starkt grepp om mig. Inget händer, varken sämre eller bättre, hostar och snorar och glor ner i mina böcker.

/Skrivet torsdag 2013-10-24

Det känns bättre nu. Första tentan om knappt 5 timmar. Hur gärna jag än ville springa Smålandskavlen i helgen så gick det inte, jag är inte frisk än. Men det var nog det bästa för mina tentaresultat ändå. Det är inte ofta jag sitter i skolan och pluggar från 9-18 en söndag. Det krävs en förkylning för att få bort mig från träning och tävling och till skolarbete. Har för dålig disciplin annars, eller tycker det är för underbart för att låta bli om jag kan. Beror på hur man vill se det. Snart är jag både frisk och tentafri! Då blir det utvärdering av året och planering av 2014. Ser fram emot det mycket! Kunde inte få en bättre träningsmotivationspåfylling än de här dagarna!

20131028-095558.jpg

IMG_5307