Inget Euromeeting

Foto: Jag och Anna i Sverige lag 2 på Student VM stafetten.

I helgen skulle jag fått chansen att representera Sverige ytterligare en gång den här sommaren, på Euromeeting i Göteborg. Så blir det tyvärr inte då jag efter att jag kommit hem från Tjeckien fick en ordentlig hosta som inte vill ge med sig. Jag har bara legat på soffan hela veckan för att bli kvitt den så fort som möjligt men den vägrar att släppa och jag får helt enkelt inse att jag inte kommer kunna ställa upp i helgen. Tråkigt eftersom jag verkligen sett fram emot att få tävla i den tuffa och fina terrängen som bjuds till helgen och det är alltid synd att missa en chans till fler erfarenheter, upplevelser och inte minst härligt häng med de andra löparna.

Nu får jag i stället fokusera framåt mot SM i höst. Hålla mig lugn tills jag är helt frisk igen och sen få några fina träningsveckor med bland annat SM-läger med klubben och DM-tävlingar. Jag ser verkligen fram emot SM så det är ett bra mål att ha i tankarna när det känns tungt att sitta inne och inte få träna.

Såklart ska jag heja allt jag kan här hemifrån på alla som springer i helgen! Tävlingarna startar i kväll (16.45) med medeldistans och fortsätter med sprint på lördag och lång på söndag. Liveresultat och GPS kommer att finnas här.

Nu finns också lite kartor från sommarens tävlingar att se i kartarkivet.

2014-08-13 Student VM lång
Långdistansen på Student VM