Sportson ambassadör

Det börjar äntligen kännas att våren är på väg! Så underbart att kunna träna ute med lite mindre kläder och slippa släpa på vantar och mössa. Skogen är så fin så här års, när allt gräs och ris ligger platt på marken efter snöns tyngd. Men något annat jag börjar längta lite efter förutom fina skogar är att snart kunna ta ut cykeln och få köra några fina långpass medan vårsolen värmer på ryggen.

IMG_7669

I somras köpte jag min första lite snabbare cykel, efter att tidigare bara haft en mountainbike, och blev samtidigt Sportson ambassadör. Det blev tillslut en Nishiki Allroad och jag är mer än nöjd med den! Cykeln är en lite robustare racer, eller en cyclocross med lite mer komfort än en renodlad racer och som går att anpassa till det underlag och den träning du vill ha den till. Perfekt för mig som har svårt för att bara hålla mig till asfalt utan gärna vill kunna gena på någon grusväg eller större stig för att snabbt ta mig till de finaste rundorna. Det var nog inte helt lätt för personalen på Sportson, men när jag väl förklarat hur just jag vill kunna använda min cykel så hittade vi tillsammans ut den mest lämpade för mina behov, och jag är riktigt nöjd med min Nishiki! Bra för mig som vill lägga tiden i cykelsadeln och inte att meka med den är också att alla Sportsons butiker har en egen verkstad och både 3månaders och 1års service för cykeln. Så det är bara att ge sig ut och köra!

logo_vikancyklar_svart_text_121129.jpg.transp