Magvirus och benhinnor

Har haft lite smågrejer som stört träningen lite senaste veckorna. Först började jag känna av ena benhinnan lite. Vet att jag har lätt att få lite ont där när jag börjar springa mer på hårt underlag efter säsongen, men tyckte att jag varit försiktig med upptrappningen den här gången. Men kanska att mina två veckors helvila gjorde att jag borde tagit det ännu lite mer försiktigt med löpningen på hårt underlag nu i början av grundträningen. Försökte i alla fall vara smart och tog tag i det direkt. Blev vila från löpningen i drygt en vecka och ihop med några behandlingar hos Martin på Access Rehab verkar det ha gett med sig nu och jag har börjar springa igen. Ska ta det lite lugnt med löpningen lite till så det inte kommer tillbaka. Speciellt som vi har snö här i Trondheim nu och det är lite extra halt ute, lätt att få ont någonstans då. Blir perfekt att jag ska iväg till Idre några dagar och åka skidor, så blir det lätt att få ihop mängdträningen utan för mycket löpning.

Fick också några dagars ofrivillig vila även från alternativträningen förra helgen i och med ett magvirus som slog ut mig i tre dagar. Fick feber och kände mig trött och hängig. Det gick i alla fall över på några dagar och jag kunde börja med cykel- och rullskidpassen igen.

Många timmar trampandes på cykel förra veckan.

I helgen hade vi Kick Off och årsfest med Lidingö. Under Kick Offen var vi på Bosön och hade både träningar och massa diskussioner om vad vi vill ta med från 2015 och hur vi vill att 2016 ska bli. Alltid väldigt inspirerande dagar och jag ser verkligen fram emot ännu ett år med alla i klubben på våra läger, tävlingsresor och inte minst hemma på klubbträningarna i veckorna när jag kommer tillbaka från Trondheim. Årsfesten blev lika bra som vanligt den med! I år med tema guld och jag fick rota fram guldtightsen från banketten på JVM 2010 och guldskärpet från Student VM 2012. Fina minnen från när jag använde dessa sist och nu med ännu en lyckad kväll i deras sällskap 😉

IMG_7302
Årsfest med Lidingö och tema guld!

Fösta tentan här i Norge är också skriven nu. Ganska likt hemma det mesta men kändes ändå lite spännande med en tenta på ett helt nytt universitet. Har lärt mig ganska bra hur det fungerar på KTH nu efter 5 år med tentor fyra gånger per år, så det var kul med lite förändring. Lite annorlunda också med tenta på norska. Har ju haft hela kursen på norska så det blev en väldig blandning mellan språken i mina svar, hoppas läraren förstår något av vad jag skrivit.

IMG_7270
Redo för första tentan på NTNU.
Fin upplysning av skolan när eftermiddagarna blir mörkare.
IMG_7301
Avslutar med en bild från dagens jogg i ett vitt Trondheim, för nu är det första december och snö!