Precamp

Härligt att vara på läger igen. Den här gången i Strömstad med VM-laget för några sista förberedande dagar. Nästa gång jag är i Strömstad är det skarpt läge, längtar! Lägerliv är alltid fint. Fantastiskt bra service med träningar, boende och mat även denna gång och att hänga med laget skapar en härlig känsla och en längtan till vad som väntar i augusti. 

Det blev lite omkastningar i planen för mig under veckan. Känningar från en liten överbelastning i ena vaden satte stopp för löpningen de sista två dagarna. Men med den grymma servicen fixas ju såklart fina möjligheter till alternativträning och det blev två extra pass på gymmet den här gången.

Jag hann ändå få ut det jag ville av teknikträningen de första dagarna och toppen av lägret var en stafetträning ihop med Tove, Helena, Emma och Mari Fasting som kom och hjälpte oss med extra sparring. 3 x 2km i högsta fart (och en sista slinga lite lugnare) var ett riktigt tufft och kul pass och med det motståndet och i den här terrängtypen blir det nog inte mer relevant än såhär inför VM. Tar med mig många bra saker från det passet, sånt som ska slipas på och sånt jag ska påminna mig själv om att jag redan är riktigt bra på. Häftigt att få springa mot de allra bästa och se och lära av dem! Ännu en fördel med att vara på läger.

Utöver teknikträningarna och mina pass på gymmet blev det också bland annat skönt häng med laget, teknikanalyser, förberedelser mot VM och lite bad vid klipporna. Fina dagar i Strömstad helt enkelt!

IMG_1007
Lite sol och bad mellan passen, och hejande på Peter och Tove som körde vattenlöpning och syns som två små prickar uppe till höger.